Follow us

HOTEL FREDRIKSTAD

Det folkelige hotellet

Hotellet tilbyr 29 rom, alle inneholder egen dusj og bad. Størrelsen på rommene varierer, så det er ikke sikkert du får akkurat det rommet du ser på bookingbildet ditt. Noen rom har større bad enn andre. Noen rom har skrivepult, men ikke alle, så husk informere oss ved spesielle behov. Hårføner og strykejern kan lånes i resepsjonen. Kaffemaskin finnes i hotellets restaurant til fri bruk for alle våre gjester.

Familierom

Våre familierom har hver sin unike sjarm, ser ulike ut og er hotellets største romtype. Alle  familierommene er nyoppussede med fokus på trivsel og tidløs innredning. De inneholder en King-Size seng (180 cm) og en sovesofa for barn eller voksen med god komfort. Vi har tre rom av denne romstypen.

Vi tilbyr alle våre gjester gratis internett, flatskjerms-TV med tilgang til Chromecast og flislagte fine bad.

Dobbeltrom

Alle våre dobbeltrom har hver sin unike sjarm, ser ulike ut og alle er nyoppussede med fokus på trivsel og tidløs innredning. På våre dobbeltrom finner du en King-Size seng (180 cm) med god komfort.  Vi har 13 rom av denne romstypen.

Vi tilbyr alle våre gjester gratis internett, flatskjerms-TV med tilgang til Chromecast og flislagte fine bad.

Dobbeltrom Budget

Alle våre rom har hver sin unike sjarm og ser ulike ut. Budget rommene er små, og er et rimeligere alternativ for deg som ikke skal tilbringe så mye tid på rommet.

De har likevel gode Jensen-senger (150cm), flatskjerms-TV med tilgang til Chromecast og flislagte små bad.

Suiten

Vår splitter nye Junior Suite er perfekt både til brudepar, små møter eller om du vil unne deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Med en spesiallaget seng på 220cm, egen sittegruppe, egen spisegruppe, bardisk samt både dusj og badekar er dette virkelig et rom som passer til de fleste.