Follow us

MYSTIKK - SPENNING - FELLESSKAP

Escape Room

Bli med inn i en mystisk verden fylt med spennende oppgaver og gåter som dere sammen må løse før det er for sent. Vi er de første i Norge som har to helt identiske Escape Rooms. Dette gir dere muligheten til å konkurrere i lag – perfekt for bedrifter, utdrikningslag, eller bursdag med vennegjengen og familien?

I våre Escape Room i Fredrikstad får du muligheten til å reise tilbake til 1716 og bli med Tordenskiold og gjenoppleve slaget i Dynekilen i 1716. Du får muligheten til å stoppe cyberangrepet mot Fredrikstad, eller oppleve en mystisk natt på muséet!

Boende gjester på hotellet får 20% rabatt.

Ønsker dere et hyggelig gruppetilbud, send mail til victoria@hotelfredrikstad.com

Hva er Escape Room?

Et Escape Room er et spesialbygget rom fylt med gåter, ledetråder og unike gjenstander du aldri har sett før. Du og opptil fem andre får 60 minutter på å sette sammen ledetråder, løse gåter og finne den hemmelige vinnerkoden.

Her kreves det fantasi, strategisk tenking og godt samarbeide for å løse gåtene. Ta med venner, familie og kollegaer på en unik og spennende opplevelse.

De ulike typene vi har er:

cyberangrepet-2

Cyberangrepet 1 og 2

Hackere er på vei til å ta kontroll over digital infrastruktur i Fredrikstad. De truer med å lamme trafikken og slå ut strømmen om de ikke får utbetalt løsepenger. Dere er innkalt som ekspertgruppe for å finne hackerne før katastrofen blir et faktum!

tordenskiold1

Tordenskiold

Året er 1716 og Tordenskiold forbereder slaget i Dynekilen. Dere er en del av hans mannskap og skal hjelpe til med angrepsstrategien og gjennomføre slaget mot svenskene. Taper dere, blir båten brent og dere blir med til havets bunn!

en-natt-paa-museet-1

En natt på muséet

Museet stiller i dag ut grunnsteinen som ble lagt ned av Kong Fredrik II i 1567, men steinen har blitt forhekset. Dere må finne steinen og destruere den. Hvis ikke, vil det lyse en forbannelse over Fredrikstad – for alltid!

cyberangrepet-c

Cyberangrepet Team Battle

Flere enn 6 personer? Prøv Norges første BATTLE escape room! Book samme tid for Cyberangrepet 1 og Cyberangrepet 2 og dere kan ha en lagkonkurranse med opp til 12 personer!

Priser

Alle våre Escape Rooms har en kapasitet på opptil 6 personer.
Aldersgrensen er 16 år eller 12 år i følge med voksen.

Priser:
2 pers 325,- per pers.
3-4 pers 300,- per pers.
5-6 pers 275,- per pers.

Mat og drikke

Vi har en enkel og god meny på vei. Utover det selger vi masse forskjellig type drikke og softis!

Bursdagspakke

Inkluderer Escape Room, pizza, softis og brus.

Pris: 295,- per person